Liatinový vaflovač

Kód: BUM100165
Neohodnotené
€26
Skladom
Môžeme doručiť do:
1.12.2025
Liatinový vaflovač

Praktické riešenie pre každodenné použitie.

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru

Podrobný popis

Liatinový vaflovač

Liatinový Vaflovač je moderné riešenie – praktické riešenie pre každodenné použitie. Pozrite si aj ďalšie produkty z našej ponuky.

Parametre

Materiál liatina, kov, drevo
Rozmery Plocha na vyprážanie 16,5 x 13 cm; dĺžka 45 cm vrátane rukoväte
Hrubá hmotnosť 2,6 kg
Čistá hmotnosť 2,4 kg
Použiteľné možno použiť na otvorenom ohni aj na plynovom ohni v interiéri.
Čistenie Po každom použití naneste olej alebo mazivo, aby ste predišli hrdzaveniu.
Použitie Pred prvým použitím odstráňte ochranný vosk proti hrdzi. Umyte ho neutrálnym tekutým čistiacim prostriedkom, opláchnite a úplne utrite dosucha. Vymastite ho tukom alebo olejom a dôkladne ho zohrejte. Nechajte ho vychladnúť a potom ho znova umyte podľa vyššie uvedeného postupu.
Odporúčame na pečenie sladkých alebo slaných oblátok a syrových tanierov Skladujte na suchom mieste! Neumývajte v umývačke riadu. Nepoužívajte v mikrovlnnej rúre!
Nápad na recept na kyslé smotanové a syrové taniere ingrediencie: 25 dkg masla, 25 dkg strúhaného syra, 10 dkg hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 3 dl kyslej smotany, 2 vajcia. Múku nasypte do misky, vmiešajte prášok do pečiva a soľ podľa chuti. Maslo rozdrobte do múky a potom vmiešajte strúhaný syr. Miesite s kyslou smotanou, kým nezískate hladké cesto. Z cesta vytvarujte malé guľôčky. Guľôčky vkladajte po 4 naraz do rozohriateho vaflovača a smažte na plynovom ohni niekoľko minút.

Obsah balenia

  • Rozmery balenia: 46 x 15 x 6 cm

Bezpečnostné pokyny

  • Pred použitím si prečítajte návod na obsluhu.
  • Dodržujte bezpečnostné pokyny a používajte vhodné ochranné pomôcky.

Ak hľadáte spoľahlivý liatinový vaflovač, tento model je ideálnou voľbou. Objednajte ešte dnes!

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné, príslušenstvo
EAN: 12517

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola